Van Heteren Taxaties

Je zoekt een taxateur in de omgeving Arnhem-Nijmegen die professioneel en betrouwbaar is én de plaatselijke woningmarkt kent als geen ander. Dan ben je bij Van Heteren Taxaties aan het juiste adres. Michelle van Heteren en Nina Offermans wonen en werken al hun hele leven in de regio. Van Heteren Taxaties is een professioneel taxatiebedrijf dat kan bouwen op decennia aan ervaring in de makelaardij en taxaties.

Door ons te specialiseren en kleinschalig te blijven, bieden wij een persoonlijke service en betrouwbare woningtaxatie in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Wij zijn flexibel, denken graag met je mee en ook voor niet standaard woningen of taxaties kan je bij ons terecht.

Van Heteren Taxaties is gecertificeerd en ingeschreven bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Deze organisaties zien erop toe dat alle taxaties uniform en volgens duidelijke richtlijnen worden opgesteld. Hierdoor worden door Van Heteren Taxaties uitgebrachte taxatierapporten door alle financiële instellingen geaccepteerd.

Michelle van Heteren
Register-Taxateur regio Arnhem, Eigenaar

Ik woon met mijn gezin in Westervoort en ken de omgeving van Arnhem al van jongs af aan. Ook de woningmarkt is me vertrouwd. Op mijn vijftiende ondersteunde ik mijn vader (Jos) al in zijn makelaarskantoor. Sindsdien was het voor mij wel duidelijk dat ik in de woningbranche wilde werken.

Als taxateur denk ik graag met je mee en geef praktisch advies om je net wat meer te ondersteunen. Na een grondig onderzoek van de woning, het vaststellen van de belangrijke kenmerken en omgeving presenteer ik de taxatie in een begrijpelijk rapport waar jij mee verder kunt.

Bel, mail of Whatsapp mij met je vraag of vraag direct een taxatie aan.

Michelle is de taxatie deskundige met veel kennis van de regio Arnhem.

Michelle is de taxatie-expert die alles weet van de regio Arnhem.

Neem direct contact op

06 229 06 342

026 303 63 73

info@vanheterentaxaties.nl

Stuur Michelle een bericht Stuur Michelle een bericht
Michelle van Heteren, taxatierapport huis Arnhem
Nina Offermans
Register-Taxateur regio Nijmegen, Eigenaar

Ik groeide op in Groesbeek en heb ook lang in Nijmegen gewoond. Inmiddels woon ik samen met mijn gezin in Weurt.

De dynamiek van het werk als taxateur past bij me: de woningmarkt ontwikkelt zich razendsnel. Doordat ik me specialiseerde in het taxeren van woningen in de omgeving Nijmegen ga ik altijd diepgaand en toch ook toegankelijk te werk. Ik houd ervan het contact laagdrempelig te houden en ik help je graag verder als je vragen hebt. Mijn kennis van de omgeving komt goed van pas bij het bepalen van de waarde van een woning. Daarnaast neem ik je aan de hand mee door het proces en geef ik graag advies over het verhogen van de waarde van je woning

Bel, mail of Whatsapp mij met je vraag. Of vraag direct een taxatie aan.

Heb je een betrouwbare taxateur nodig voor een huis in de regio Nijmegen? Dan moet je bij Nina zijn!

Heb je een betrouwbare taxateur nodig voor een huis in de regio Nijmegen? Dan moet je bij Nina zijn!

Neem direct contact op

06 123 08 188

026 303 00 36

info@vanheterentaxaties.nl

Stuur Nina een bericht Stuur Nina een bericht
Nina Offermans, betrouwbare taxateur Nijmegen